je jouw bovenarmen kan verbeteren, maar je wel moet weten hóe? De term kipfilet-armen wordt gebruikt voor dikke of slappe bovenarmen. Ik zal meteen een fabeltje uit de wereld helpen: er bestaan geen oefeningen om je armvet ‘weg te smelten’. Wel kan je armvet verliezen door een algeheel gewichtsverlies en dat kan je natuurlijk met sporten wel bereiken. Het goede nieuws: er bestaan oefeningen waardoor je sterkere armspieren krijgt en er meer stevigheid ontstaat. En ja, die oefeningen kun je ook thuis eenvoudig uitvoeren. Dat is mooi, want dat is precies mijn doel als personal trainer. Jou in een paar lessen de technieken goed aanleren, zodat ze ook echt resultaat opleveren, en je ze daarna zelfstandig thuis kan uitvoeren.

Gratis introductietraining of vragen? Bel 06 – 37 55 32 18, laat een comment achter of mail naar marloes@mybodyandmind.nl.

Stop Hier Niet

MEER TE ONTDEKKEN

massage-enschede

Wist je dat…?

… je nu ook voor massages terecht kan bij My Body and Mind? Ik heb de opleiding NGS-Sportmasseur gevolgd. Samen met Monique Wijma, ook NGS-Sportmasseur,